nieuwsbriefcontacthomevolg ons op facebook
workshops
terug

Internetcolleges 

Voor groepen van maximaal 20 personen verzorgt Ruud Dirkse internetcolleges via Teams. Dit zijn per reeks steeds 5 opeenvolgende colleges die een onderlinge samenhang hebben. Deelnemers kunnen alleen inschrijven op een hele reeks. Er zijn 6 verschillende reeksen:
1. Basis lerend vermogen van mensen met dementie
2. Lerend vermogen bij dementie voor gevorderden
3. Bewegen en actief zijn bij dementie
4. Beinvloeden gedrag bij dementie
5. DemenTalent
6. Dementievriendelijk samenleven
Download hier de flyer over deze 6 reeksen

Het maximum van 20 deelnemers wordt gehanteerd omdat deelnemers tussendoor en na afloop vragen kunnen stellen en kunnen reageren. Het gaat om interactieve colleges. Alleen de collegereeks over DemenTalent staat op dit moment open voor individuele inschrijving, alle andere alleen voor complete groepen. 

Organisaties kunnen in één keer een groep opgeven (medewerkers, vrijwilligers, familie). De prijs voor een groep van 10-20 deelnemers is € 1.250,-  De deelnemers krijgen na afloop van ieder college via de mail een pdf van gebruikte PowerPoint-presentaties e.d. 

Incompany colleges en trainingen
Naast onderstaande internetcolleges met open inschrijving verzorgen wij ook internetcolleges in opdracht van gemeentes en zorg- en welzijnsorganisaties. Als wij in opdracht colleges organiseren, kan uiteraard over de inhoud overlegd worden. Zo verzorgen wij desgewenst bijvoorbeeld voor familieleden van een bepaalde locatie of voor een specifieke groep medewerkers internetcolleges. Ook maken wij regelmatig een in overleg met betrokken organisaties een combi van internettraining en training op locatie.

Aanmelden voor de reeksen met open inschrijving kan hieronder. Deelnemers ontvangen na aanmelding een factuur. Collectieve aanmeldingen graag melden via ruud@anderszorgen.nl. Enkele dagen voor start van de reeks krijgen de deelnemers de link om deel te nemen.  Bij veel belangstelling worden meer momenten ingepland. Specifieke wensen, stuur even een mail. 

COLLEGE-REEKSEN

Collegereeks 5: DemenTalent
Hoe worden mensen met dementie vrijwilliger in de samenleving?
Datum: Maandagmiddagen 13, 20, 27 november en 4, 11 december 2023, van 16.30-17.30 uur.
» Meer info en online opgeven

Collegereeks 5: DemenTalent
Hoe worden mensen met dementie vrijwilliger in de samenleving?
Datum: Dinsdagavonden 14, 21, 28 november en 5, 12 december 2023, van 19.30-20.30 uur. (indien 5 december een probleem is voor de deelnemers wordt dit college geschrapt en op 17 december een college toegevoegd)
» Meer info en online opgeven