Morgen, op het congres Moderne Dementiezorg over Voeding en Dementie, presenteert DAZ een aantal nieuwe activiteiten rond Voeding & Koken. Wij doen dit samen met Bossert Kookwerken. Lisette Bossert is een bevlogen (zorg)kok, met wie we de afgelopen maanden deze nieuwe activiteiten hebben voorbereid. De nieuwe activiteiten bevatten ten eerste korte bijeenkomsten voor bewoners, medewerkers of management om het onderwerp te agenderen en te beleven. Ten tweede gaan wij gezamenlijk trainen. Ten derde introduceren wij de aandachtvelder Voeding en Koken.
> Lees meer...
Deze nieuwe aandachtsvelder wordt op de werkvloer de aanjager van anders omgaan met Voeding en Koken. Ieder team krijgt wat ons betreft zo'n aandachtsvelder. Gewoon een teamlid met specifieke extra taken. Wij hebben de opleiding tot aandachtsvelder ook ontwikkeld. een groep aandachtsvelders in een verpleeghuis heeft steun aan elkaar en kan zonodig terugvallen op specialisten als dietisten, logopedisten en ergotherapeuten.
Voor een flyer over de nieuwe activiteiten, klik hier.